S-Control

Västmanlands län

Information

570707-XXXX är organisationsnummer för företaget S-Control. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som S-Control är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hallstahammar som är den kommunen som S-Control finns i.

S-Control har varit registrerat sedan 2003-03-06 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-03-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för S-Control så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-03-20.

S-Control är och det finns flera bolag i Hallstahammar som också är .

Firmatecknare för S-Control är följande:

Vill ni komma i kontakt med S-Control så kan ni göra det på telefon genom 0220-17770 eller genom brev på följande adress:

Kvalitets och allkontroll av fästelement. Montering och paketering av fästelement.

Det finns olika personer som har en koppling med S-Control och det är Lindbom, Sonja Margareta som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,