Västerås Pet Marketing

Västmanlands län

Information

I Hallstahammar finns det ett Enskild firma som heter Västerås Pet Marketing. Det finns flera företag som liknar Västerås Pet Marketing i Västmanlands län. Hallstahammar är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Västerås Pet Marketing är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-03-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 2007-06-12 så har Västerås Pet Marketing varit registrerat och sedan 2007-03-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Västerås Pet Marketing och det finns fler företag som är det i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Västerås Pet Marketing så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Västerås Pet Marketing så kan ni göra det på 0220-35963.

Försäljning av hund- och kattfoder samt tillbehör såsom hund- och katthalsband samt koppel, hund- och kattgodis, leksaker, kattsand, pälsvård- och avmaskningsmedel, hund- och kattbäddar.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Blomberg, Peter Arthur som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Västerås Pet Marketing har 580914-XXXX som sitt organisationsnummer.